Gör en nystart i livet med ayurveda!

Gör en nystart i livet med ayurveda!

Ayurveda handlar om att vårda livet, att stärka vår inneboende harmoni och balans. På den här föreläsningen får du tips om hur du kan göra.

Ayurveda utgår från de tre doshorna vata, pitta och kapha. När dessa kommer i obalans påverkas vårt allmäntillstånd. Stress, mat, motion, återhämtning och vila påverkar hälsobalansen, liksom relationer, livsstilsrutiner och årstidernas skiftningar. Obalanser som får vara en längre tid kan manifesteras i ohälsa.

Du får kännedom om grunderna i ayurveda, och kunskap om hur du själv steg för steg med enkla medel kan stressa ner, förbättra sömnen och matsmältningen, för ett friskare, gladare och längre liv.

 

Välkommen till den här föreläsningen om den tusentals år gamla hälsovetenskapen med Tia Jumbe, ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare som brinner för att inspirera människor att ta in de kloka hälsolärorna ayurveda och yoga i sina liv. Tia Jumbe driver den populära bloggen Ayurvediskt.se, 12-veckorskursen Börja din ayurvedaresa här, och har skrivit ett flertal böcker, senast Nystart i livet med ayurveda. Läs bloggen Ayurvediskt.se och mer om Tia på tiajumbe.com.
www.tiajumbe.com