En yogisk resa

En yogisk resa
Från helt okänd yogalärare i lilla Orsa till att ge ut en egen yogabok och inspirera 70 000 personer över Facebook till att hitta kraft och glädje genom yogan i Yogajulkalendern på bara 4 år. Möt ”Yoga med Mika”, hennes berättelse och få inspiration till att bli mer kreativ och generös med det du har att ge.
Att hantera ilska (Anger set)
När vi blir arga, vare sig vi agerar ut ilskan eller vänder den inåt, så tar vårt nervsystem stryk. Det här fantastiska yogapasset justerar den stress som hormoner och hjärna blir utsatt för och gör att vi kan få en nystart. Meditationen är en vilande meditation som förstärker det goda från kriyan.
Mika Frost bor i Orsa men hennes räckvidd är långt större via nätet. Mika inspireras av främst av det som yogan bidrar till att möjliggöra i själva livet. Genom den har både energin kring djup depression och stark negativitet transformerats till kreativitet, insikt, glädje och ökad stabilitet. Mika vägleder genom kroppen och sinnet fram till din rena närvaro av ingenting och allting. Mer info på www.mikafrost.com