Integritetspolicy

Vilka vi är

Yogahuset bedriver verksamhet i Stockholm, Oslo, Järna. Lärarutbildningarna bedrivs i Stockholm, Örebro och Oslo. Vår webbplatsadress är: https://yogahuset.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Vi använder oss av Samtycke när du skickar in ett kontaktformulär från vår webb. Samtycke innebär att du, när du registrerar dig, lämnar sitt samtycke till att dina personuppgifter behandlas för ett eller flera specifika ändamål, till exempel att få nyhetsbrev av oss. Samtycket är frivilligt och kan återkallas genom att maila oss.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Dina personuppgifter

  • Vi hanterar och sparar dina uppgifter såsom namn, e-post och telefonnummer och de bokningar du har gjort hos oss i vårt affärssystem
  • Vi sparar e-post, namn och statistik i vår tjänst för nyhetsbrev
  • Vi sparar e-post från dig i de fall där vi anser det vara nödvändigt
  • Vi lämnar inte dina uppgifter vidare, förutom till leverantörer som är personuppgiftsbiträden, t ex bokföringsfirma, bokningssystem och nyhetsbrevstjänst

Du har rätt till din information

  • Du har rätt att ta del av dina personuppgifter och hur vi hanterar dem
  • Du har rätt att få dina uppgifter rättade och borttagna från vårt  nyhetsbrev
  • Du har rätt att få dina uppgifter borttagna från vårt affärssystem, med undantag från bokföringslagen

Kontaktinformation

E-post:
info@yogahuset.se

Telefon:
004670-402 66 02

 

 

Top