Gong-workshop, inspelningsteknik för nätet

”Kom igång med Gong!”
Inspiration- och upplevelse-workshop. Du får inspiration om hur du kan använda din gong i och utanför dina yogaklasser. Alla är välkomna, du som är ny till gong och du som spelat sedan tidigare. Vad är gong? Varför spelar vi på gong? Hur spelar man på gong? Vilka olika gongar finns det? Var kan jag spela min gong? Hur kan jag lära mig spela gong? Gongens hänförande ljud tar ofta lyssnaren till en unik och transformerande upplevelse. Denna workshop vill inspirera dig till att ta steget in i och utforska gongens värld. Begränsat antal platser, förbokas via     yoga@telia.com

”Yoga – inspelat och live”
– ”Hur sänder jag mina yogapass live på internet & vilken utrustning ska jag använda? ”
Vi lever i en tidsålder där information sprids snabbare än någonsin tidigare i historien. Fler och fler människor är uppkopplade till internet. Det har aldrig tidigare varit lättare för dig att nå hela världen med ditt budskap. I denna workshop kommer du att få en genomgång om hur du med enkla hjälpmedel kommer igång och sprider yoga via internet. Utrustning, ljud, ljus, mm. Du får ta del av den mångåriga erfarenhet som kommit i min väg som ”digitalyogi” sedan 2001.

Adam Svensson
Jag gick på mitt första yogapass 1996, Kundaliniyogalärare sedan 2002. Startade Värnamo Yoga Institut 2003. Gong, ljud och vibrationer har sedan år 2000 varit en stor del av mitt liv och jag hade den stora förmånen att mellan åren 2008–2013 jobba nära Don Conreaux tillsammans med Jimmy Andersson. Gong Academy Sweden har aktivt arbetat med att sprida gongen i vårt avlånga land och utbilda i gongspel i mer än 10 år. De senaste 15 åren har jag delat mina yogapass och gongbad till en ”digital publik” via olika digitala medier tex Podcasts, YouTube kanalen www.yogatv.se samt även via Facebook LIVE. Min drivkraft är att inspirera människan att nå sin fulla potential och bidra till fred på jorden.
https://gongacademy.se/