Sommar: Yogaretreat på Hannemo kursgård 27-30 juni 2019

Sommar: Yogaretreat på Hannemo kursgård 27-30 juni 2019
Från Torsdag 27 Juni 2018 – 15:00
Till Söndag 30 Juni 2018 – 16:00
Vi upprepar vår uppskattade Kundaliniyogaretreat på natursköna Hannemo kursgård även i sommar. Yogapass och meditationer. Teoripass om yogisk filosofi. Ljuvlig mantrasång i soluppgången. Spännande vegetarisk mat. Tid för tystnad, stillhet och promenader. Vi gör Breath-walk (andningspromenader) ute i skogen. Yoga och skratt i gröngräset. Gongbad, dans och mild massage.

Hannemo är en vacker kursgård vid vägens slut. Skogen finns nära men landskapet öppnar sig ned mot de vackra kullarna och vidare mot sjön Fryken. Några islandshästar går i hagen på gården. Vi bor i trebädds rum med delad toalett och dusch. Som yogaintresserade tränar vi på osjälviskt tjänande, att var och en bidrar till gruppen, här i form av att vi dukar fram före och diskar efter måltiderna. Maten är vegetarisk eller vegansk, och lätt så att det gynnar vår yogaträning. Om vädret tillåter finns chans till bad, en badsjö ligger cirka 10 min bort.

”Jag vill göra mig själv så glad att andra blir glada bara av att titta på mig.” – Yogi Bhajan

3,5 dagars retreat för att ladda batterierna och sätta en ny rytm. Ny miljö ger perspektiv på din tillvaro. En bra start på din semester.

Sommar!

”Tack för den fantastiska helgen i Hannemo! Jag har bara superlativer att skriva: Jag tycker att ni lärare är kunniga, trygga och det märks att yogan är en passion för Er! Hannemo som kursgård är en pärla dit jag gärna återvänder. Rent, fräscht, trivsamt och god mat! ” Ing-Marie, Karlstad

Även nybörjare är välkomna!

Tid: 27-30 juni 2019

Kursledare: Charlotte Åström från Yogahuset i Stockholm & Birgitta Hedman från Yogainstitutet i Karlstad

Charlotte Åström, Birgitta Hedman

Pris: 4 500 kr inklusive kost och logi

Du sätter in anmälningsavgiften 1000 kr på bg 5109-1700, Yogahuset, och anger ditt namn och e-postadress samt ”Sommarretreat” . Eller via Swish: 123 27 16 777 .

För mer info kontakta:

Birgitta 070-23 77 894 (birgitta@yogainstitutet.nu) eller
Charlotte 070-402 66 02 ( charlotte@yogahuset.se )

Plats : Hannemo kursgård, Västra Ämtervik utanför Sunne i Värmland.
TÅG: Det går att åka tåg till Karlstad, sedan tåg vidare till Bäckebron, där vi hämtar dig.
BIL: Hannemo ligger cirka 30 minuter utanför Karlstad. Vi kan ofta hjälpa med samåkning, hör av dig.

Varmt välkommen till sköna sommardagar i yogans tecken!
Charlotte o Birgitta

TEATER & EXTRA NATT: Vi kan varmt rekommendera dig att komplettera denna retreat med en extra natt på Hannemo och en teaterbiljett till Berättarladan med Västanå teater. Det är en upplevelse utöver det vanliga. Teaterbiljetten kostar 450 kr och du bokar den själv till den 26 juni. Kan dock rekommenderas att göra detta tidigt då biljetter brukar ta slut snabbt. Hör av dig om du även vill boka en extra övernattning på Hannemo för 350 kr/natt inkl frukost.

Yogapass för höfterna!

Top