Vårens yogahelg, 18-21 maj 2017

Kundaliniyoga Retreat ~ på Ängsbacka kursgård, Värmland
med Birgitta Hedman & Charlotte Åström

18-21 maj 2017
Tre dagars (torsdag eller fredag kväll – söndag) retreat på naturskön plats i Molkom, Värmland för att ladda batterierna och skapa en ny rytm. Starta semestern eller bara stanna upp mitt i maj och låt dig njuta av fåglarnas kvitter och vårgrönskan som spirar. Det känns i både kropp och själ efteråt det kan vi lova!

Kundaliniyoga och meditation är verktyg för att samla ihop oss både på insidan och utsidan, skapa styrka och fokus.
Förutom härlig yoga och meditation blir det breathwalk (andningspromenader) i den omgivande vackra naturen, gongbad (djupavslappning till gong), ljuvliga mantrasånger i soluppgången, spännande vegetarisk mat. Det finns även tid för stillhet och egna promenader.

Varje dag innehåller en skön morgonstund med yogapass och ljuvliga mantrasånger. Därefter intas en härlig frukostbuffé med spännande inslag som ger dig tips på ny mat. Även lunch och middag är en fröjd för ögat och magen.

Yogadagarna varvar yoga, yogisk teori, meditationer, avslappning, gongbad, breathwalk (andningspromenader) och mantrasång. Läs mer om hur Kundaliniyoga här: https://yogahuset.se/om-kundaliniyoga/

Du kommer att få med dig flera tips för egen yogaträning hemma, både gällande andning, rörelser och meditationer, samt att maten säkert inspirerar dig till att föra in något nytt i din vardag.

Om du funderar på att gå vår yogalärarutbildning kan detta vara ett bra sätt att prova på hur det är. Läs mer om Kundaliniyoga Teacher Training här: https://yogahuset.se/lararutbildning-sverige/    https://yogahuset.se/lararutbildning-norge/

Retreaten är på svenska. Inga förkunskaper krävs. Yogan är enkel att börja med och du anpassar efter din egen förmåga.
Det går även bra att ansluta från fredag kväll om det är svårt att komma från fr o m torsdag.

För anmälan och frågor kontakta
Charlotte Åström, charlotte@yogahuset.se eller 070-402 66 02

PRISER
Pris inkluderar kursen, vegetarisk mat samt plats i 4-6 bäddsrum. Det finns även chans att uppgradera och boka enkel- eller dubbelrum.

EARLY BIRD PRIS
Boka och betala senast 23 april  3.200 SEK
STANDARD PRIS  3.500 SEK
Vänligen ta med egna lakan och handdukar (finns även att hyra för 150 kr)

Vår och ny energi!

Vår och ny energi!

Top